Počet záznamů: 1  

Sladké hříchy

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Charyparová, Jitka, 1985- - Autor
    Vydání první - 105 stran : barevné ilustrace ; 25cm
    ISBN 978-80-88437-15-4
     sladká jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 416.928
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Sladké hříchy
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 416.928   

    Údaje o názvuSladké hříchy / Jitka Charyparová
    Záhlaví-jméno Charyparová, Jitka, 1985- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Lirego, 2023
    Fyz.popis105 stran : barevné ilustrace ; 25cm
    ISBN978-80-88437-15-4
    Číslo nár. bibl.cnb003555647
    Předmět.hesla sladká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.85 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Sladké hříchy
    Sladké hříchy – svérázný průvodce světem sladkostí, nabízí širokou paletu receptů a technik ze všech koutů světa. Tato prvotina od energické cukrářky Jitky Charyparové je skvělým zdrojem poučení a inspirace pro nadšené cukráře všech úrovní, kteří si chtějí osvojit nebo zdokonalit svůj um v pečení a dekorování dortů, zákusků a dalších sladkých lahůdek. Autorka rozhodně nenechá čtenáře chladnými. S humo¬rem a nadhledem sobě vlastním nabízí nejen podrobné pracovní postupy a tipy na vynikající dobroty – představuje se také jako milovnice jídla a labužnice života. Inspirující jsou rovněž všechny fotografie lákavých dezertů. Bez ohledu na to, zda jste začátečníci nebo už zkušenější cukráři, se tato kniha stane vaším spolehlivým průvodcem a domácím receptářem, do kterého můžete zachytit i své vlastní postřehy či inovace. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.