Počet záznamů: 1  

Kuchařka z Castamaru

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Múñez, Fernando J., 1972- - Autor
    První vydání - 366 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-7546-489-7
      Valdeková, Soňa - Překladatel
     španělské romány  historické romány
    SignaturaC 414.386/2
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 414.386/2 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 414.386/2 R   

    Unifikovaný název Cocinera de Castamar. Česky
    Údaje o názvuKuchařka z Castamaru. 2. část, V dobrém i ve zlém / Fernando J. Múñez
    Část názvuV dobrém i ve zlém
    Záhlaví-jméno Múñez, Fernando J., 1972- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Fortuna Libri, [2023]
    Copyright©2023
    Fyz.popis366 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-7546-489-7
    Číslo nár. bibl.cnb003549849
    PoznámkyZe španělštiny přeložila Soňa Valdeková
    Dal.odpovědnost Valdeková, Soňa (Překladatel)
    Z cyklu Kuchařka z Castamaru. 2
    Forma, žánr španělské romány * historické romány
    Konspekt821.134.2-3 - Španělská próza, španělsky psaná
    MDT 821.134.2-31 , (0:82-311.6)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Z cyklu Kuchařka z Castamaru. 2
    Skandální láska a smrtící intriky v závěrečné části úspěšné románové ságy Clara Belmonteová pracuje v kuchyni vévody z Castamaru. Talentovaná dívka, která umí vykouzlit tak nápaditá a chutná jídla, že se až tají dech, se z pomocné kuchařky vypracovala na pozici hlavního šéfkuchaře. Její vzestup nelibě sleduje přísná hospodyně doňa Úrsula. Co však Claru skutečně dostane do potíží, je láska. Tajně miluje dona Diega a zdá se, že ani ona mu není lhostejná. Ale může věřit jeho citům? Přizná se vévoda ke vztahu, který naprosto neodpovídá jeho postavení? Zvlášť když jeho nepřátelé využijí každé příležitosti k tomu, aby ho pošpinili, a snaží se ho vlákat do nebezpečné pasti… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.