Počet záznamů: 1
Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restauracích
První vydání - 403 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
ISBN 978-80-907213-7-1
Budinský, Václav, - Původce
20.-21. století
šéfkuchaři restaurace jídla
kuchařské recepty monografieSignatura B 61.229 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restauracích / autor projektu Václav Budinský Údaje o vydání První vydání Nakladatel Doksy u Kladna : TopLife Czech, 2023 Fyz.popis 403 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm ISBN 978-80-907213-7-1 Číslo nár. bibl. cnb003564163 Dal.odpovědnost Budinský, Václav, 1948- (Původce)
Předmět.hesla 20.-21. století * šéfkuchaři - Česko - 20.-21. století * restaurace - Česko * jídla Forma, žánr kuchařské recepty * monografie Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 640.43 , (437.3) , 641.55 , 641/642-051 , (048.8) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací přináší nadšencům, domácím kuchařům a sběratelům kuchařských knih recepty pokrmů nabízených v aktuálně nejlepších restauracích v Česku. Nakladatelství TopLife Czech představuje výběr těch „nej“ restaurací oceněných prestižními gastronomickými Zlatými lvy. Zkušení a mnohdy cenami ověnčení šéfkuchaři se v knize se čtenáři podělí o svůj um a inspirace prostřednictvím svých receptů na první chody či předkrmy, hlavní chody a sladké tečky. Současně se šéfkuchařem se představuje každá z vybraných restaurací. Jde o další z počinů nakladatelství pořádajícího již více než deset let projekt gastronomických Zlatých lvů s ročenkou Nejlepší restaurace a další přírůstek do řady tištěných Velkých kuchařek. Více o projektech nakladatelství na stránkách www.toplifeczech.cz. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1