Počet záznamů: 1
Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restauracích
První vydání - 403 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
ISBN 978-80-907213-7-1
Budinský, Václav, - Původce
20.-21. století
šéfkuchaři restaurace jídla
kuchařské recepty monografieSignatura B 61.229 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restauracích / autor projektu Václav Budinský Edition statement První vydání Publication Doksy u Kladna : TopLife Czech, 2023 Phys.des. 403 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm ISBN 978-80-907213-7-1 National bibl. num. cnb003564163 Another responsib. Budinský, Václav, 1948- (Originator)
Subj. Headings 20.-21. století * šéfkuchaři - Česko - 20.-21. století * restaurace - Česko * jídla Form, Genre kuchařské recepty * monografie Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 640.43 , (437.3) , 641.55 , 641/642-051 , (048.8) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací přináší nadšencům, domácím kuchařům a sběratelům kuchařských knih recepty pokrmů nabízených v aktuálně nejlepších restauracích v Česku. Nakladatelství TopLife Czech představuje výběr těch „nej“ restaurací oceněných prestižními gastronomickými Zlatými lvy. Zkušení a mnohdy cenami ověnčení šéfkuchaři se v knize se čtenáři podělí o svůj um a inspirace prostřednictvím svých receptů na první chody či předkrmy, hlavní chody a sladké tečky. Současně se šéfkuchařem se představuje každá z vybraných restaurací. Jde o další z počinů nakladatelství pořádajícího již více než deset let projekt gastronomických Zlatých lvů s ročenkou Nejlepší restaurace a další přírůstek do řady tištěných Velkých kuchařek. Více o projektech nakladatelství na stránkách www.toplifeczech.cz. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1