Počet záznamů: 1  

Destilace - jak na to

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hyde, Aaron - Autor
    223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-276-0743-3
      Březáková, Hana, - Překladatel   Hálek, David, - Překladatel   Koubek, Jan - Překladatel   Pavlová, Zuzana, - Překladatel
     pálenky  palírenství  výroba alkoholických nápojů
     příručky
    SignaturaC 416.535
    Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Destilace - jak na to
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 04.09.2024)C 416.535   

    Uniform title How to distill. Česky
    Title statementDestilace - jak na to : od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání / Aaron Hyde ; z anglického originálu How to distill ... přeložili Hana Březáková, David Hálek, Jan Koubek a Zuzana Pavlová
    Main entry-name Hyde, Aaron (Author)
    PublicationV Praze : Slovart, 2023
    Phys.des.223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-276-0743-3
    National bibl. num.cnb003545697
    NoteTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Březáková, Hana, 1961- (Translator)
    Hálek, David, 1991- (Translator)
    Koubek, Jan (Translator)
    Pavlová, Zuzana, 1978- (Translator)
    Subj. Headings pálenky * palírenství * výroba alkoholických nápojů
    Form, Genre příručky
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.551.5 , 641.87:663.52 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Document kindBOOKS
    Destilace - jak na to
    Tato kniha má jasně vytyčený cíl: naučit vás destilovat! Ať už je pro vás destilování úplnou novinkou, nebo už máte za sebou první úspěchy, ale chcete se naučit víc, povede vás na další cestě. Chcete získat podrobnější a jasnější instrukce pro svou první destilaci? Nebo jste pokročilejší destilatér, který se chce dozvědět víc a zdokonalit své řemeslo? Zvolili jste správně. Odborník v oboru Aaron Hyde v této knize vysvětluje, jak a proč probíhají klíčové procesy od rmutováním a kvašení, přes destilaci až po zrání a míchání destilátů. Uvnitř knihy najdete popis destilace nejjednodušším způsobem se zaměřím na její praktické provedení, včetně upozornění na tradované nesmysly, polopravdy, na to, co se povídá, a co je skutečně pravdivé a důležité. Dozvíte se základní informace o procesu destilace, získáte potřebné znalosti nejen o teorii, ale také o konstrukci destilačních přístrojů. Pak už se přesunete k pochopení rmutování, kvašení a destilaci. Na závěr vás čekají recepty na výrobu bourbonu, skotské whisky, ginu, rumu nebo vodky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.