Počet záznamů: 1  

Destilace - jak na to

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hyde, Aaron - Autor
    223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-276-0743-3
      Březáková, Hana, - Překladatel   Hálek, David, - Překladatel   Koubek, Jan - Překladatel   Pavlová, Zuzana, - Překladatel
     pálenky  palírenství  výroba alkoholických nápojů
     příručky
    SignaturaC 416.535
    Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Destilace - jak na to
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 20.05.2024)C 416.535   

    Unifikovaný název How to distill. Česky
    Údaje o názvuDestilace - jak na to : od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání / Aaron Hyde ; z anglického originálu How to distill ... přeložili Hana Březáková, David Hálek, Jan Koubek a Zuzana Pavlová
    Záhlaví-jméno Hyde, Aaron (Autor)
    NakladatelV Praze : Slovart, 2023
    Fyz.popis223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-276-0743-3
    Číslo nár. bibl.cnb003545697
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Březáková, Hana, 1961- (Překladatel)
    Hálek, David, 1991- (Překladatel)
    Koubek, Jan (Překladatel)
    Pavlová, Zuzana, 1978- (Překladatel)
    Předmět.hesla pálenky * palírenství * výroba alkoholických nápojů
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.551.5 , 641.87:663.52 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Druh dok.KNIHY
    Destilace - jak na to
    Tato kniha má jasně vytyčený cíl: naučit vás destilovat! Ať už je pro vás destilování úplnou novinkou, nebo už máte za sebou první úspěchy, ale chcete se naučit víc, povede vás na další cestě. Chcete získat podrobnější a jasnější instrukce pro svou první destilaci? Nebo jste pokročilejší destilatér, který se chce dozvědět víc a zdokonalit své řemeslo? Zvolili jste správně. Odborník v oboru Aaron Hyde v této knize vysvětluje, jak a proč probíhají klíčové procesy od rmutováním a kvašení, přes destilaci až po zrání a míchání destilátů. Uvnitř knihy najdete popis destilace nejjednodušším způsobem se zaměřím na její praktické provedení, včetně upozornění na tradované nesmysly, polopravdy, na to, co se povídá, a co je skutečně pravdivé a důležité. Dozvíte se základní informace o procesu destilace, získáte potřebné znalosti nejen o teorii, ale také o konstrukci destilačních přístrojů. Pak už se přesunete k pochopení rmutování, kvašení a destilaci. Na závěr vás čekají recepty na výrobu bourbonu, skotské whisky, ginu, rumu nebo vodky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.