Počet záznamů: 1  

Kouzlo fermentace s plísní koji

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Shih, Rich - Autor
    První vydání - 333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-271-1342-2
      Umansky, Jeremy, - Autor   Katz, Sandor Ellix, - Autor úvodu atd.   Roztočil, Tomáš - Překladatel   Zrůstková, Petra - Překladatel
     fermentace  fermentované potraviny  jídla
    koji
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 416.436
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kouzlo fermentace s plísní koji
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 416.436   

    Unifikovaný název Koji alchemy. Česky
    Údaje o názvuKouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková
    Záhlaví-jméno Shih, Rich (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Alferia, 2023
    Fyz.popis333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-1342-2
    Číslo nár. bibl.cnb003551032
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Umansky, Jeremy, 1983- (Autor)
    Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor úvodu atd.)
    Roztočil, Tomáš (Překladatel)
    Zrůstková, Petra (Překladatel)
    Předmět.heslakoji
    Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 582.282.123.4 , 66.098:577.15 , 663/664.098 , 641.55 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Kouzlo fermentace s plísní koji
    Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.