Počet záznamů: 1  

Food & beverage management


  1.  Zimáková, Blanka, 1956- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004 - 140 s. ; 30 cm
    ISBN 80-86578-43-7
     společné stravování  stravovací zařízení  gastronomie  management
     učebnice vysokých škol
    Údaje o názvuFood & beverage management / Blanka Zimáková
    Variantní názvyFood and beverage management
    Záhlaví-jméno Zimáková, Blanka, 1956- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004
    Fyz.popis140 s. ; 30 cm
    ISBN80-86578-43-7
    Číslo nár. bibl.cnb001500192
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky500 výt.. Na obálce nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8
    Jazyková pozn.Český text
    Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
    Předmět.hesla společné stravování * stravovací zařízení * gastronomie * management
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt640.4 - Hotelnictví. Stravování
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 640.4/.5 , 641/642 , 005 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Food & beverage management
    Food & beverage management
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.