Počet záznamů: 1  

Čínská kuchyně


  1.  Tomaník, Miroslav - Autor
    1. vydání - 143 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)
      Skřivan, Rudolf - Autor   Doleček, Rajko, - Redaktor, výkonný redaktor   Davidová, Olga - Fotograf
     čínská jídla
     kuchařské recepty
    Čínská kuchyně
    Údaje o názvuČínská kuchyně / Miroslav Tomaník, Rudolf Skřivan ; lektoroval Rajko Doleček ; fotografie Olga Davidová
    Záhlaví-jméno Tomaník, Miroslav (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelV Praze : Merkur, 1978
    Fyz.popis143 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)
    Číslo nár. bibl.cnb000153983
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky60 000 výtisků
    Dal.odpovědnost Skřivan, Rudolf (Autor)
    Doleček, Rajko, 1925-2017 (Redaktor, výkonný redaktor)
    Davidová, Olga (Fotograf)
    Předmět.hesla čínská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Čínská kuchyně
    Z bohaté čínské kuchyně vybrali autoři hlavně ty předpisy, pro jejichž úpravu jsou na našem trhu dostupné suroviny. Kromě předpisů na studené předkrmy a omáčky, pokrmy z drůbeže, ryb, masa, rýžová, vaječná a zeleninová jídla,saláty, polévky a moučníky, uvádějí autoři také potřebné suroviny a seznamují s jejich úpravou a tepelným zpracováním. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.