Počet záznamů: 1  

Konzervování


  1.  Schwartz, Oded - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 1997 - 191 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN 80-7202-214-8
      O'Leary, Ian - Fotograf
     konzervování ovoce  konzervování zeleniny
     kuchařské recepty
    Konzervování
    Údaje o názvuKonzervování / Oded Schwartz ; fotografie Ian O'Leary ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová]
    Záhlaví-jméno Schwartz, Oded (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 1997
    Fyz.popis191 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN80-7202-214-8
    Číslo nár. bibl.cnb000389121
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstřík receptů
    OriginálPreserving
    Dal.odpovědnost O'Leary, Ian (Fotograf)
    Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.4:634.1/.8 , 641.4:635.1/.8 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Konzervování
    Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.