Počet záznamů: 1  

Králičí maso v české kuchyni

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Stelzerová, Milča - Autor
    2., rozšíř. vyd. - V Plzni : Theodor Mareš, 1945 - 16, [2] s. ; 8°
    Marešovy příručky ;
     králičí maso
     kuchařské recepty
    Údaje o názvuKráličí maso v české kuchyni : úsporné předpisy pro nynější dobu : druhé předpisy pro nynější dobu / Milča Stelzerová
    Záhlaví-jméno Stelzerová, Milča (Autor)
    Údaje o vydání2., rozšíř. vyd.
    Vyd.údajeV Plzni : Theodor Mareš, 1945 (v Rokycanech : Jos. B. Zápotočný)
    Fyz.popis16, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000664830
    Edice Marešovy příručky
    Předmět.hesla králičí maso
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.