Počet záznamů: 1  

Vidličkou po mapě

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Heřtová, Dagmar, 1961- - Autor
    Vydání první - 358 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-257-4141-2
     Heřtová, Dagmar, 1961-
    20.-21. století
     gastronomie  gastronomický cestovní ruch  blogerky
     pojednání  fotografické publikace
    SignaturaC 416.969
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Vidličkou po mapě
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 02.10.2024)C 416.969   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 416.969 v1   

    Údaje o názvuVidličkou po mapě : ... aneb gastronomická odysea a jiná kulinářská dobrodružství / Dagmar Heřtová
    Záhlaví-jméno Heřtová, Dagmar, 1961- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Argo, 2023
    Fyz.popis358 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-257-4141-2
    Číslo nár. bibl.cnb003564104
    Předmět.hesla Heřtová, Dagmar, 1961- * 20.-21. století * gastronomie * gastronomický cestovní ruch * blogerky - Česko - 20.-21. století
    Forma, žánr pojednání * fotografické publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT (437.3) , 004.774.6-055.2 , 338.48-6:641/642 , 641/642 , (049) , (084.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Jméno korporaceČeskomoravská myslivecká jednota. Okresní myslivecký spolek. Kynologická komise (Prachatice, Česko)
    Odkaz viz.Okresní myslivecký spolek Českomoravské myslivecké jednoty. Kynologická komise (Prachatice, Česko)
    Vidličkou po mapě
    Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody? Co má společného královna Margherita Savojská s bazalkou, mozzarellou a rajčaty? Anebo jak svatý Martin přišel k huse? Dagmar Heřtová ráda vaří, ochutnává, cestuje a hledá souvislosti. Vaření má tak trochu v genech, to ostatní bude mít kořeny v její zvědavosti. Když to všechno spojíte, vzniknou malé literární útvary, v nichž se pojí střípky historie, osobních zkušeností, praktických rad a rozjímání o jídle ve všech jeho souvislostech. A často je jako bonus přidán recept, nad nímž se sbíhají sliny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.