Počet záznamů: 1  

Připravujeme pokrmy výborné jakosti

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gusev, P. A. - Autor
    1. vyd. - Praha : Práce, 1954 - 32 s. : il. ; 8°
      Kašpar, Jiří - Překladatel
     závodní stravování
     příručky
    SignaturaC 15.728
    Umístění
    Title statementČeské účetní standardy pro podnikatele : ve znění pozdějších změn a doplňků včetně změn, které vyšly ve F.z. ... jako bod ... : aktuální úplné znění účinné od ...
    Issue dataPraha : Dashöfer, c2006-
    Phys.des.sv.
    ISSN1801-6715
    National bibl. num.cnb001807857
    Edition AZ (Dashöfer). Účetní předpisy aktuálně
    NoteNázev z obálky. Součástí podnázvu je číselné označení zákonů a datum. Na obálce označení ČÚS. Popsáno podle: od 1.1.2006 včetně 1.1.2008
    Subj. Headings účetní standardy - Česko * podnikání - Česko
    Form, Genre právní předpisy * komentáře
    Conspect657 - Účetnictví
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 15.728   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementPřipravujeme pokrmy výborné jakosti : zkušenosti ze sovětské závodní jídelny / P.A. Gusev ; z ruského originálu ... přeložil Jiří Kašpar ; [předmluva k českému vydání J. Býček]
    Main entry-name Gusev, P. A. (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Práce, 1954
    Phys.des.32 s. : il. ; 8°
    National bibl. num.cnb000511439
    NoteObsahuje bibliografii a poznámky. 5300 výt.
    OriginalBrigada prigotovlenija pišči otličnogo kačestva
    Another responsib. Kašpar, Jiří (Translator)
    Subj. Headings závodní stravování - Sovětský svaz
    Form, Genre příručky
    Conspect64 - Domácí hospodářství
    UDC (47+57) , 640.5 , 331.344.4 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Autor je vedoucím jídelny č. 692, patřící Sokolnickému trustu: v brožuře líčí, jaká váha je kladena v SSSR na dobré stravování pracujících, a ukazuje, jak byla v jeho závodě organisována brigáda vzorné přípravy pokrmů a brigáda vzorné obsluhy. Na praktickém příkladu ukazuje, jak je možno rozšiřovat pokrokové methody této práce na všechny zaměstnance závodů společného stravování a jak vytvářet na tomto poli vyspělé pracovní kolektivy. (Edič. pozn. a úvod.) Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.