Počet záznamů: 1
Michelson, Patricia - Autor
1. české vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2012 - 304 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 28 cm
ISBN 978-80-256-0729-9
Linder, Lisa - Fotograf
sýry
přehledy kuchařské receptySignatura B 61.071 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Údaje o názvu Sýry : nejlepší ručně vyráběné sýry na světě : putování po celém světě za chutěmi a tradicemi ručně vyráběných sýrů / Patricia Michelson ; fotografie Lisa Linder Záhlaví-jméno Michelson, Patricia (Autor) Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje Praha : Svojtka & Co., 2012 Fyz.popis 304 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 28 cm ISBN 978-80-256-0729-9 Číslo nár. bibl. cnb002396284 Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obálkový podnázev: nejlepší sýry z celého světa Originál Cheese Dal.odpovědnost Linder, Lisa (Fotograf)
Předmět.hesla sýry Forma, žánr přehledy * kuchařské recepty Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.3 , (048.8) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Vázaná, velký formát, velmi dobrý stav. Svět sýrů je tak vzrušující ! Podobně jako víno má i každý sýr svou vlastní individualitu. Cítíte-li se nejistí anebo vás odrazuje obrovská škála a výběr sýrů, je tato kniha právě pro vás. Společně s nádhernými obrázky, které vám pomohou zorientovat se v nabídce, obsahuje také množství zasvěcených informací. Dozvíte se vše o tom, z kterých zvířat pochází mléko používané k výrobě toho kterého druhu sýru a v které části země a jakým způsobem se sýr vyrábí. Právě tak Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1