Počet záznamů: 1  

Sýry

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Michelson, Patricia - Autor
    1. české vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2012 - 304 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 28 cm
    ISBN 978-80-256-0729-9
      Linder, Lisa - Fotograf
     sýry
     přehledy  kuchařské recepty
    SignaturaB 61.071
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Sýry
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 61.071 a   

    Údaje o názvuSýry : nejlepší ručně vyráběné sýry na světě : putování po celém světě za chutěmi a tradicemi ručně vyráběných sýrů / Patricia Michelson ; fotografie Lisa Linder
    Záhlaví-jméno Michelson, Patricia (Autor)
    Údaje o vydání1. české vyd.
    Vyd.údajePraha : Svojtka & Co., 2012
    Fyz.popis304 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 28 cm
    ISBN978-80-256-0729-9
    Číslo nár. bibl.cnb002396284
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obálkový podnázev: nejlepší sýry z celého světa
    OriginálCheese
    Dal.odpovědnost Linder, Lisa (Fotograf)
    Předmět.hesla sýry
    Forma, žánr přehledy * kuchařské recepty
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.3 , (048.8) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Sýry
    Vázaná, velký formát, velmi dobrý stav. Svět sýrů je tak vzrušující ! Podobně jako víno má i každý sýr svou vlastní individualitu. Cítíte-li se nejistí anebo vás odrazuje obrovská škála a výběr sýrů, je tato kniha právě pro vás. Společně s nádhernými obrázky, které vám pomohou zorientovat se v nabídce, obsahuje také množství zasvěcených informací. Dozvíte se vše o tom, z kterých zvířat pochází mléko používané k výrobě toho kterého druhu sýru a v které části země a jakým způsobem se sýr vyrábí. Právě tak Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.