Počet záznamů: 1  

Víno

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Fic, Vlastimil, 1925- - Autor
    1. vydání - 299 stran : ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-86380-77-3
     víno  výroba vína  analýza potravin  sommelierství
     kolektivní monografie
    SignaturaC 415.113
    Umístění 663.2 - Vinařství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 415.113   

    Údaje o názvuVíno : analýza, technologie, gastronomie / Vlastimil Fic a kolektiv autorů
    Variantní názvyNázev v tiráži: Víno - analýza, technologie, gastronomie
    Záhlaví-jméno Fic, Vlastimil, 1925- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelČeský Těšín : 2 THETA, 2015
    Fyz.popis299 stran : ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-86380-77-3
    Číslo nár. bibl.cnb002729593
    Poznámky1000 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Anglické, francouzské, německé a ruské resumé
    Předmět.hesla víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.2 , 663.25 , 543.6:663/664 , 614.31 , 642.63:663.21/.22 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Druh dok.KNIHY
    Víno
    Víno
    Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.