Počet záznamů: 1  

Zálesácká kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Elstner, František Alexander, 1902-1974 - Autor
    191 stran : ilustrace ; 18 cm
    ISBN 978-80-206-1571-8
     vaření v přírodě  tábornická jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 414.658
    Umístění 796.5 - Turistika. Táboření. Horolezectví. Orientační sporty
    Zálesácká kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 414.658   

    Title statementZálesácká kuchyně / F.A. Elstner
    Main entry-name Elstner, František Alexander, 1902-1974 (Author)
    PublicationPraha : Naše vojsko, 2023
    Phys.des.191 stran : ilustrace ; 18 cm
    ISBN978-80-206-1571-8
    National bibl. num.cnb003521440
    Subj. Headings vaření v přírodě * tábornická jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.539:796.54 , 641.55:796.54 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru796.5 - Turistika. Táboření. Horolezectví. Orientační sporty
    Document kindBOOKS
    Zálesácká kuchyně
    Malá příručka o vaření v přírodě určená především větším a menším dětem.Průvodce plný táborových dovedností pro začínající trampy, zálesáky a všechny, které láká volný pobyt a pohyb v přírodě. Úvodem se dozvíme, jak připravit oheň, jaké vhodné dřevo na něj použít, jak správně zacházet se sekyrkou i nožem a jak rozdělat svůj první táborák. Další kapitoly nás pak seznámí s přípravou vhodného typu ohniště, co vše je třeba mít v zálesácké kuchyni i jak zacházet s kulinářským náčiním v praxi. Naučíme se i to, jak si vyrobit přírodní chladničku, jakými způsoby potraviny uchovávat a které plody lesa v kuchyni použít. Závěrem dostaneme celou řadu jednoduchých receptů, kterými můžeme svůj pobyt v přírodě a samostatnost příjemně zpečetit. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.