Počet záznamů: 1  

Kulinářské dědictví

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Eckl, Petr, 1977- - Autor - Překladatel
    Vydání první - 202 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 24 cm
    ISBN 978-80-87520-81-9
      Flöcklmüller, Sabine - Autor   Mačuda, Jiří, - Autor   Zvonařová, Alexandra - Autor
    1750-1918 18.-20. století
     gastronomie  gastronomie  kuchařské knihy  kuchařské knihy  stravovací zvyky  stravovací zvyky  česká jídla  rakouská jídla  dějiny gastronomie  dějiny gastronomie
     kuchařské recepty
    SignaturaC 413.982
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 413.982   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 413.982 P   

    Údaje o názvuKulinářské dědictví : kuchařka = Kulinarisches Erbe : Kochbuch / Petr Eckl, Sabine Flöckmüller, Jiří Mačuda, Alexandra Zvonařová ; překlad: Petr Eckl
    Souběž.n.Kulinarisches Erbe
    Záhlaví-jméno Eckl, Petr, 1977- (Autor) (Překladatel)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelČeské Budějovice : Jihočeský kraj - Krajský úřad, Odor kultury a památkové péče, 2022
    Fyz.popis202 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 24 cm
    ISBN978-80-87520-81-9
    Číslo nár. bibl.cnb003523041
    PoznámkyTisková chyba v názvu nakladatele Odor kultury a památkové péče, správně: Odbor kultury a památkové péče. 1000 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Souběžný německý text
    Dal.odpovědnost Flöcklmüller, Sabine (Autor)
    Mačuda, Jiří, 1978- (Autor)
    Zvonařová, Alexandra (Autor)
    Eckl, Petr, 1977- Kulinářské dědictví
    Eckl, Petr, 1977- Kulinářské dědictví. Německy
    Předmět.hesla 1750-1918 * 18.-20. století * gastronomie - Česko - 18.-20. století * gastronomie - Rakousko - 18.-20. století * kuchařské knihy - Česko - 18.-20. století * kuchařské knihy - Rakousko - 18.-20. století * stravovací zvyky - Česko - 18.-20. století * stravovací zvyky - Rakousko - 18.-20. století * česká jídla * rakouská jídla * dějiny gastronomie - Česko - 18.-20. století * dějiny gastronomie - Rakousko - 18.-20. století
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641.55(083.12) , 640.4 , 641.56(=162.3) , 641.56(=1:436) , 641/642(091) , (437.3) , (436) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; němčina
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Kulinářské dědictví
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.