Počet záznamů: 1  

HIT

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gibb, James L. - Autor
    Vydání první - 264 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7601-812-9
      Pachlová, Petra, - Překladatel
     potravinová intolerance  histaminová intolerance  histamin  alergie na potraviny  dietoterapie  racionální výživa
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    SignaturaC 414.050
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    HIT
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 24.06.2024)C 414.050   

    Unifikovaný název Is food making you sick?. Česky
    Údaje o názvuHIT : kompletní průvodce histaminovou intolerancí / James L Gibb ; z anglického originálu Is food making you sick? The strictly low histamine diet ... přeložila Petra Pachlová
    Záhlaví-jméno Gibb, James L. (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelV Praze : Vyšehrad, 2023
    Fyz.popis264 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7601-812-9 Kč 399.00
    Číslo nár. bibl.cnb003522581
    PoznámkyTerminologický slovníček
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Pachlová, Petra, 1970- (Překladatel)
    Předmět.hesla potravinová intolerance * histaminová intolerance * histamin * alergie na potraviny * dietoterapie * racionální výživa
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Konspekt616 - Patologie. Klinická medicína
    MDT 616-02.19:613.26/.29 , 616-021.483:547.781 , 577.175.8 , 616-092.19:613.2 , 615.874.2 , 613.2 , (0.062) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    HIT
    Základní seznámení s málo známou, ale poměrně rozšířenou nemocí. Histaminová intolerance (HIT) postihuje mnohé z nás. Tato kompletní příručka informuje o příčinách vzniku onemocnění i symptomech a možnostech léčby. Přináší seznam potravin s nízkým obsahem histaminu a více než 150 skvělých receptů od předkrmů až po dezerty. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.