Počet záznamů: 1  

Recepty z farmářského trhu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Michopulu, Hana - Autor
    246 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-260-0113-3
      Kučera, Marek - Fotograf
     jídla  zeleninová jídla  ovocná jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 413.454/1
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Recepty z farmářského trhu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 413.454/1   

    Údaje o názvuRecepty z farmářského trhu : jak snadno & skvěle vařit z českých sezónních surovin. I. díl, Podzim, zima / Hana Michopulu ; [fotografie Marek Kučera]
    Část názvuPodzim, zima
    Záhlaví-jméno Michopulu, Hana (Autor)
    Nakladatel[Praha] : Zpátky domů, [2011]
    Copyright©2011
    Fyz.popis246 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-260-0113-3
    Dal.odpovědnost Kučera, Marek (Fotograf)
    Předmět.hesla jídla * zeleninová jídla * ovocná jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641.55:635.1/.8 , 641.55:634.1/.8 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Recepty z farmářského trhu
    První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české zimní suroviny jako brambory, zelí, kapustu, pórek, cibuli atd. ale i na méně zavedené zástupce české zimy jako jedlé kaštany, kdoule, luštěniny atd. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.