Počet záznamů: 1  

Recepty z farmářského trhu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Michopulu, Hana - Autor
    275 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-260-3799-6
      Kučera, Marek - Fotograf
     jídla  zeleninová jídla  ovocná jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 413.454/2
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Recepty z farmářského trhu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 413.454/2   

    Údaje o názvuRecepty z farmářského trhu : jak snadno & skvěle vařit z českých sezónních surovin. II. díl, Jaro, léto / Hana Michopulu ; [fotografie Marek Kučera]
    Část názvuJaro, léto
    Záhlaví-jméno Michopulu, Hana (Autor)
    Nakladatel[Praha] : Zpátky domů, [2013]
    Copyright©2013
    Fyz.popis275 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-260-3799-6
    Dal.odpovědnost Kučera, Marek (Fotograf)
    Předmět.hesla jídla * zeleninová jídla * ovocná jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641.55:635.1/.8 , 641.55:634.1/.8 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Recepty z farmářského trhu
    Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spousta praktických rad jak poznat skutečnou kvalitu, která je klíčem k báječné chuti a požitku z jídla. Kniha Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto byla nominována na cenu Český bestseller za rok 2013 v kategorii Kuchařky. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.