Počet záznamů: 1  

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

  1. kniha

    kniha


     Benešová, Milada - Autor
    Třinácté vydání, nově přehlédnuté - 311 stran : ilustrace ; 21 cm
      Kašparová, Mařka - Autor adaptace, upravovatel
     nakládání potravin  konzervování ovoce  konzervování zeleniny
     příručky
    SignaturaC 413.433
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 413.433 s   

    Údaje o názvuNakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny / Milada Benešová ; s užitím nejnovějších zkušeností upravila M. Kašparová
    Záhlaví-jméno Benešová, Milada (Autor)
    Údaje o vydáníTřinácté vydání, nově přehlédnuté
    NakladatelV Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1947
    Fyz.popis311 stran : ilustrace ; 21 cm
    Poznámky"Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, jamů, rosolů, kompotů, zmrzlin, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandysování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce. Konservování, nakládání, zužitkování a sušení zelenin, bylin, hub i jiných plodin zahradních i polních."
    Dal.odpovědnost Kašparová, Mařka (Autor adaptace, upravovatel)
    Předmět.hesla nakládání potravin * konzervování ovoce * konzervování zeleniny
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.4:635.1/.8 , 641.4:634.1/.8 , 641.48 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.