Počet záznamů: 1  

Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají


  1.  Rettigová, Magdalena Dobromila, 1785-1845 - Autor
    9. vyd. - V Praze : Tisk a náklad Jaroslava Pospíšila, 1864 - 417 s. ; 19 cm
     jídla
     kuchařské recepty
    Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají
    Údaje o názvuDomácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají : kterak se tabule nejnovějším způsobem pokrývají; kromě mnohých jiných užitečných, v domácnosti nevyhnutelně potřebných věcí / sepsáno od Magd. Dobr. Rettigové
    Část názvuSnadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají
    Záhlaví-jméno Rettigová, Magdalena Dobromila, 1785-1845 (Autor)
    Údaje o vydání9. vyd.
    Vyd.údajeV Praze : Tisk a náklad Jaroslava Pospíšila, 1864
    Fyz.popis417 s. ; 19 cm
    Číslo nár. bibl.cnb001688793
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyNa frontispisu portrét autorky
    Předmět.hesla jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.