Počet záznamů: 1  

Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny


  1.  Kašpárek, Theodor, 1864-1930 - Autor
    Praha : J. Otto, 1921 - 16 s. ; 8°
    Lidové rozpravy lékařské ;
     kvalita potravin
     pojednání
    Údaje o názvuJaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / Naps. Theodor Kašpárek
    Záhlaví-jméno Kašpárek, Theodor, 1864-1930 (Autor)
    Vyd.údajePraha : J. Otto, 1921
    Fyz.popis16 s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb001105498
    Edice Lidové rozpravy lékařské
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyZ přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie
    Předmět.hesla kvalita potravin
    Forma, žánr pojednání
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 663/664-021.465 , (049)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.