Počet záznamů: 1  

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    7. přehlédnuté, znova přeprac. a značně rozmnožené vyd. / - V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1924 - 424 s. : il. ; 19 cm
    Knihovna českých hospodyněk a dívek ;
      Benešová, Milada - Sestavovatel, kompilátor   Kašparová, Mařka - Editor
               ovocné šťávy  zeleninové šťávy  
    Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny
    Údaje o názvuNakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny : zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, hořčici : příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce : konservování, používání, nakládání a sušní zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních / k užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová
    Údaje o vydání7. přehlédnuté, znova přeprac. a značně rozmnožené vyd. / na základech moderních zpracovala Mařka Kašparová
    Vyd.údajeV Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1924
    Fyz.popis424 s. : il. ; 19 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000562454
    Edice Knihovna českých hospodyněk a dívek
    Dal.odpovědnost Benešová, Milada (Sestavovatel, kompilátor)
    Kašparová, Mařka (Editor)
    Předmět.hesla ovoce * zelenina * zpracování * konzervace * marmelády * ovocné šťávy * zeleninové šťávy * sušení
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.4 , 641.4:634.1/.8 , 641.4:635.1/.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.