Počet záznamů: 1  

Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém


  1.  Diviš, Jan Vincenc, 1848-1923 - Autor
    311 stran : se 102 vyobrazeními v textu.
    Chemická knihovna technologická ;
     cukrovarnictví  aplikovaná analytická chemie  potravinářská chemie  analýza potravin  sacharidy
     příručky
    Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém
    Údaje o názvuSaccharimetrie na základě fysikalném a chemickém / sepsal Jan V. Diviš.
    Záhlaví-jméno Diviš, Jan Vincenc, 1848-1923 (Autor)
    NakladatelV Praze : F. Šimáček, 1897.
    Fyz.popis311 stran : se 102 vyobrazeními v textu.
    Číslo nár. bibl.cnb001049674
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyNTM
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla cukrovarnictví * aplikovaná analytická chemie * potravinářská chemie * analýza potravin * sacharidy
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    543 - Analytická chemie
    MDT 663/664:54 , 543.6 , 543.6:663/664 , 664.1 , 547.454 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.