Počet záznamů: 1  

Storchův praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin


  1.  Štěpánová, Vlasta M. - Autor
    171 stran ; 19 cm
     konzervování potravin
     příručky  kuchařské recepty
    Storchův praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin
    Údaje o názvuStorchův praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin / na základě nejlepších pramenů a na základě vlastních zkušeností sestavila Vlasta M. Štěpánová
    Část názvuPraktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin
    Záhlaví-jméno Štěpánová, Vlasta M. (Autor)
    NakladatelV Praze : Rudolf Storch, [1903?]
    Fyz.popis171 stran ; 19 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000347323
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla konzervování potravin
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.4 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Storchův praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.