Počet záznamů: 1  

Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni


  1.  Soukup, Václav - Autor
    2. vyd. - Praha : Hejda a Tuček, [1907] - 227 s. ; 8°
     kuchařské recepty    
    Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni
    Údaje o názvuVýživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni : přípravy zeleninových polévek, omáček, salátů i jiné úpravy pokrmů a předpokrmů ze zeleniny : nakládání zeleniny do soli, octa, cukru a hořčice, jakož i její konservování v krabicích : ukládání a sušení čerstvé zeleniny na zimu i různé předpisy k zelenině se vztahující / Václav Soukup
    Záhlaví-jméno Soukup, Václav (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajePraha : Hejda a Tuček, [1907]
    Fyz.popis227 s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000345592
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyS 500 předpisy
    Předmět.hesla kuchařské recepty * výživa člověka * zelenina
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.