Počet záznamů: 1
Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni
Soukup, Václav - Autor
2. vyd. - Praha : Hejda a Tuček, [1907] - 227 s. ; 8°
kuchařské receptyÚdaje o názvu Výživná a zdravá zelinářská kuchyně čili podrobné poučení o zužitkování a upotřebení veškerých druhů zeleniny polní i zahradní v kuchyni : přípravy zeleninových polévek, omáček, salátů i jiné úpravy pokrmů a předpokrmů ze zeleniny : nakládání zeleniny do soli, octa, cukru a hořčice, jakož i její konservování v krabicích : ukládání a sušení čerstvé zeleniny na zimu i různé předpisy k zelenině se vztahující / Václav Soukup Záhlaví-jméno Soukup, Václav (Autor) Údaje o vydání 2. vyd. Vyd.údaje Praha : Hejda a Tuček, [1907] Fyz.popis 227 s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000345592 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky S 500 předpisy Předmět.hesla kuchařské recepty * výživa člověka * zelenina Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1