Počet záznamů: 1  

Úprava zajíce v kuchyni


  1.  Jedličková, Božena - Autor - Autor adaptace, upravovatel
    45 stran ; 18 cm
     kuchařství  zajíci  králíci  zaječí maso  králičí maso  zvěřina
     kuchařské recepty
    Úprava zajíce v kuchyni
    Údaje o názvuÚprava zajíce v kuchyni : návod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího : 58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková : dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno
    Část názvuNávod pro hospodyně i kuchařky, jak levně a úspěšně mohou upravovati různé pokrmy z masa zaječího
    58 předpisů, jež dle nejlepších spisů kuchařských, jakož i z vlastních zkušeností upravila Božena Jedličková
    Dodatkem připojeno 20 vyzkoušených předpisů, jak králičí maso nejvhodněji za pokrm upraviti možno
    Záhlaví-jméno Jedličková, Božena (Autor) (Autor adaptace, upravovatel)
    NakladatelV Praze : knihkupectví A. Reinwart, 1903
    VýrobceV Praze : "Politika"
    Fyz.popis45 stran ; 18 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000574641
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkaPřívazek k: Rukověť lovectví : příručka pro myslivce, lovce a střelce / napsal Josef Schmoranz
    Částečný obsahÚprava masa králičího
    Předmět.hesla kuchařství * zajíci * králíci * zaječí maso * králičí maso * zvěřina
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 639.112 , 636.92 , 637.55'712 , 637.5'692 , 637.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Název částiPřívazek k: Rukověť lovectví : příručka pro myslivce, lovce a střelce / napsal Josef Schmoranz
    Úprava zajíce v kuchyni
    "... Připojené pojednání, které sestavila jsem dle nejlepších knih kuchařských a doplnila svými vlastními zkušenostmi, má za účel obeznámiti naše hospodyňky a kuchařky, jak si při úpravě této zvěřiny počínati mají, aby na stůl předložiti mohly nejen jídla chutná a výživná, ale i levně a úsporně využitkovati mohly všech součástí masa zaječího i králičího ..."--Úvod Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.