Počet záznamů: 1  

Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování


  1.  Klaudi, Josef, 1861-1908 - Autor
    112 stran : ilustrace ; 26 cm
     kvalita potravin  kontrola potravin
     příručky
    Údaje o názvuStručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování / sepsal Josef Klaudi
    Záhlaví-jméno Klaudi, Josef, 1861-1908 (Autor)
    NakladatelV Praze : I.L. Kober, 1890
    VýrobceV Praze : Národní knihtiskárna I.L. Kobra
    Fyz.popis112 stran : ilustrace ; 26 cm
    Číslo nár. bibl.cnb002883753
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla kvalita potravin * kontrola potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 663/664-021.465 , 614.31 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.