Počet záznamů: 1
Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování
Klaudi, Josef, 1861-1908 - Autor
112 stran : ilustrace ; 26 cm
kvalita potravin kontrola potravin
příručkyÚdaje o názvu Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování / sepsal Josef Klaudi Záhlaví-jméno Klaudi, Josef, 1861-1908 (Autor) Nakladatel V Praze : I.L. Kober, 1890 Výrobce V Praze : Národní knihtiskárna I.L. Kobra Fyz.popis 112 stran : ilustrace ; 26 cm Číslo nár. bibl. cnb002883753 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla kvalita potravin * kontrola potravin Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664-021.465 , 614.31 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1