Počet záznamů: 1  

Jak lze poznati falšování potravin a nápojů


  1.  Vraný, Emil, činný 19. století - Autor
    V Praze : Nákladem Al. Hynka, [mezi 1863 a 1883] - 76 s. : il. ; 20 cm
     kvalita potravin  kontrola potravin
     příručky
    Jak lze poznati falšování potravin a nápojů
    Údaje o názvuJak lze poznati falšování potravin a nápojů : návod k poznání zfalšování všech užívaných potravin a nápojů methodami jednoduchými : s přídavkem chemické analyse vody / populárně vzdělal s vyobrazeními Dr. E.V.
    Záhlaví-jméno Vraný, Emil, činný 19. století (Autor)
    Vyd.údajeV Praze : Nákladem Al. Hynka, [mezi 1863 a 1883] (J. Rokyta)
    Fyz.popis76 s. : il. ; 20 cm
    Číslo nár. bibl.cnb002123844
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyRok vyd. z bibliografického katalogu 19. stol.
    Předmět.hesla kvalita potravin * kontrola potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 663/664-021.465 , 614.31 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Jak lze poznati falšování potravin a nápojů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.