Počet záznamů: 1  

Z mysterií chuti a kuchyně


  1.  Řehák, Jan Josef, 1839-1895 - Autor
    V Kutné Hoře : Karel Šolc, 1882 - 73 s. ; 17 cm
     jídlo  sociologie jídla  dějiny gastronomie
     pojednání
    Z mysterií chuti a kuchyně
    Údaje o názvuZ mysterií chuti a kuchyně : kulturní klepy / snesl Jan J. Řehák
    Záhlaví-jméno Řehák, Jan Josef, 1839-1895 (Autor)
    Vyd.údajeV Kutné Hoře : Karel Šolc, 1882
    Fyz.popis73 s. ; 17 cm
    Číslo nár. bibl.cnb001030057
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla jídlo * sociologie jídla * dějiny gastronomie
    Forma, žánr pojednání
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 316.74:641.5 , 641/642(091) , (049)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Z mysterií chuti a kuchyně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.