Počet záznamů: 1  

Kuchyně pěstitele králíků


  1.  Kálal, Jan Václav, 1865-1927 - Autor
    V Bernardicích : První český spolek pěstitelů králíků, 1899 - 62 s. ; 16 cm
     králičí maso
     kuchařské recepty
    Kuchyně pěstitele králíků
    Údaje o názvuKuchyně pěstitele králíků : praktický návod, jak lze dle devadesáti dvou osvědčených způsobů chutná a živná jídla z masa králičího ... upravovati / s použitím pramenů francouzských a anglických pro české kuchyně napsal Jan V. Kálal
    Záhlaví-jméno Kálal, Jan Václav, 1865-1927 (Autor)
    Vyd.údajeV Bernardicích : První český spolek pěstitelů králíků, 1899 (v Písku : Jan Hruška)
    Fyz.popis62 s. ; 16 cm
    Číslo nár. bibl.cnb001301752
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla králičí maso
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.5'692 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Kuchyně pěstitele králíků
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.