Počet záznamů: 1
Kuchyně pěstitele králíků
Kálal, Jan Václav, 1865-1927 - Autor
V Bernardicích : První český spolek pěstitelů králíků, 1899 - 62 s. ; 16 cm
králičí maso
kuchařské receptyÚdaje o názvu Kuchyně pěstitele králíků : praktický návod, jak lze dle devadesáti dvou osvědčených způsobů chutná a živná jídla z masa králičího ... upravovati / s použitím pramenů francouzských a anglických pro české kuchyně napsal Jan V. Kálal Záhlaví-jméno Kálal, Jan Václav, 1865-1927 (Autor) Vyd.údaje V Bernardicích : První český spolek pěstitelů králíků, 1899 (v Písku : Jan Hruška) Fyz.popis 62 s. ; 16 cm Číslo nár. bibl. cnb001301752 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Předmět.hesla králičí maso Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5'692 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1