Počet záznamů: 1  

Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým

  1. Údaje o názvuNávod ku chemickým rozborům cukrovarnickým / napsal Bernard Malík
    Záhlaví-jméno Malík, Bernard (Autor)
    NakladatelV Praze : Nákladem Frt. Borového, 1885
    Výrobce(Alois Lauermann dříve Militký a Novák
    Fyz.popis138 s. : il. ; 25 cm
    Číslo nár. bibl.cnb001695098
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla cukrovarnická technologie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 664.1 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Návod ku chemickým rozborům cukrovarnickým
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.