Počet záznamů: 1  

Die Klöster und das Klosterthum in ihren Motiven, ihrem Entstehen, Sein und Wirken betrachtet, mit Rücksicht auf die Verhältnisse unserer Zeit


  1.  Thysebaert, Rudolf von, 1798-1868 - Autor
    Olmütz : Franz Slawik : [Zu Kommission bei Friedrich Grosse], 1863 - 159 s. ; 21 cm
    3.-19. století
     křesťanské kláštery  mnišské řády  řeholní řády  mnišský život  řeholní život  křesťanská spiritualita  církevní dějiny
     monografie
    Die Klöster und das Klosterthum in ihren Motiven, ihrem Entstehen, Sein und Wirken betrachtet, mit Rücksicht auf die Verhältnisse unserer Zeit
    Údaje o názvuDie Klöster und das Klosterthum in ihren Motiven, ihrem Entstehen, Sein und Wirken betrachtet, mit Rücksicht auf die Verhältnisse unserer Zeit / von Rudolf von Thysebaert
    Záhlaví-jméno Thysebaert, Rudolf von, 1798-1868 (Autor)
    Vyd.údajeOlmütz : Franz Slawik : [Zu Kommission bei Friedrich Grosse], 1863
    Fyz.popis159 s. ; 21 cm
    Číslo nár. bibl.cnb001538557
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyÚdaj o distributorovi z obálky
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Tištěno švabachem
    Předmět.hesla 3.-19. století * křesťanské kláštery - 3.-19. století * mnišské řády - Evropa - 3.-19. století * řeholní řády - Evropa - 3.-19. století * mnišský život - Evropa - 3.-19. století * řeholní život - Evropa - 3.-19. století * křesťanská spiritualita * církevní dějiny - Evropa - 3.-19. století
    Forma, žánr monografie
    Konspekt27-78 - Křesťanská sdružení, spolky a organizace. Řeholní řády
    MDT 27-523.6-788/-1/-9 , 27-788 , 27-788-1/-9 , 27-9 , 27-58 , (4) , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.němčina
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Die Klöster und das Klosterthum in ihren Motiven, ihrem Entstehen, Sein und Wirken betrachtet, mit Rücksicht auf die Verhältnisse unserer Zeit
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.