Počet záznamů: 1  

Hlemýžď, čili, Plž jedlý a jeho příprava pro kuchyň


  1.  Soukup, Václav - Autor
    27 stran
    plži hlemýždi hlemýžď zahradní příprava jídel jídla gastronomie
     příručky
    Údaje o názvuHlemýžď, čili, Plž jedlý a jeho příprava pro kuchyň : stručný návod k řádné úpravě hlemýždě za pokrm, jakož i pokyny ku zařizování hlemýžďáren po domácku i ve velkém : s použitím nejlepších předpisů kuchyně francouzské, anglické, české i německé / sepsal Václav Soukup
    Část názvuPlž jedlý a jeho příprava pro kuchyň
    Záhlaví-jméno Soukup, Václav (Autor)
    NakladatelV Praze : Hejda & Tuček, [1906]
    Fyz.popis27 stran
    Číslo nár. bibl.cnb000345579
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.heslaplži hlemýždi hlemýžď zahradní příprava jídel jídla gastronomie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 594.38 , 641.55 , 641/642 , 641 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.