Počet záznamů: 1  

Chřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě


  1.  Soukup, Václav - Autor
    Praha : Hejda a Tuček, 1908 - 34, 1 s. ; 8°
      Nový, Josef - Autor
       kuchařské recepty    
    Údaje o názvuChřest, nejjemnější jarní zelenina v kuchařské úpravě : z prakse vyzkoušené předpisy ku přípravě rozmanitých pokrmů, polévek a omáček ze chřestu, nakládání, sušení i úchova chřestu čerstvého / Naps. Václav Soukup
    Záhlaví-jméno Soukup, Václav (Autor)
    Vyd.údajePraha : Hejda a Tuček, 1908
    Fyz.popis34, 1 s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000345580
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyS připoj. návodem ku zakl. chřestoven a racionel. pěst. chřestu od Josefa Nového
    Dal.odpovědnost Nový, Josef (Autor)
    Předmět.hesla chřest * kuchařské recepty * jídla * pěstování
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.