Počet záznamů: 1  

Upeč si svou lásku z kvásku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hradecká, Gabriela, 1978- - Autor
    1. vydání - 174 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-4667-5
     kváskové pečivo  chléb  kvásek  pečení
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 412.990
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Upeč si svou lásku z kvásku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 03.05.2024)C 412.990   
    Rožnov vypůjčeno (do 17.05.2024)C 412.990 R   

    Údaje o názvuUpeč si svou lásku z kvásku : chléb s lepkem i bez lepku / Gabriela Hradecká
    Část názvuChléb s lepkem i bez lepku
    Záhlaví-jméno Hradecká, Gabriela, 1978- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelV Brně : CPress, 2023
    Fyz.popis174 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-264-4667-5 Kč 349,00
    Číslo nár. bibl.cnb003507829
    Předmět.hesla kváskové pečivo * chléb * kvásek * pečení
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.85:[664.66:664.654.1] , 641.55:664.661/.664 , 663.14 , 641.526.2 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Upeč si svou lásku z kvásku
    Jste ve světě pečení noví a při zaslechnutí slova kvásek jen bezradně krčíte rameny? Zkušená pekařka Gabriela Hradecká vám ukáže, že úžasný chleba z kvásku dokážete snadno upéct i vy. Ve své jedinečné kuchařce vám prozradí, jak o kvásek pečovat, podělí se o prověřené recepty na různé typy pečiva a seznámí vás s vychytávkami, bez nichž se žádný správný pekař neobejde. A to vše v klasické i bezlepkové verzi. Objevte s kváskovým pečení novou dimenzi chutí! Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.