Počet záznamů: 1  

Bramborová kuchařka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Štanc, Otakar, 1936- - Autor
    Vydání první - 263 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-88326-34-2
     bramborová jídla
     kuchařské recepty
    Bramborová kuchařka
    Info** Objednaný dokument **
    Údaje o názvuBramborová kuchařka : úhrabky, hamty, maltošny / Otakar Štanc
    Záhlaví-jméno Štanc, Otakar, 1936- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelDobřichovice : KAVA-PECH, 2022
    Fyz.popis263 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-88326-34-2 Kč 397,00
    Číslo nár. bibl.cnb003477102
    Předmět.hesla bramborová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:635.21 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Bramborová kuchařka
    Kniha zasahující svým obsahem jak do odborné literatury, tak i beletrie, seznamuje v úvodních kapitolách čtenáře, především milovníky rodinného vaření, s historií lilku hlíznatého (Solanum tuberosum) v Evropě, poznávání jeho užitečnosti, když doslova zachránil Evropu před hladomorem, a jeho význam v praktickém lékařství. Protože jde o kuchařku, jsou v knize uvedeny recepty české, moravské i světové kuchyně rozdělené do kapitol: polévky, knedlíky, těstoviny, placky, jídla vařená a zapékaná, saláty, pomazánky, guláše apod. Jednotlivé kapitoly doplňují zábavné, kritické, objevné a poučné promluvy autora a poetické ilustrace Pavla Raka. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.