Počet záznamů: 1  

Beze ztrát

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Navrátil, Oldřich, 1952- - Autor
    Vydání první - 111 stran : barevné ilustrace, portréty ; 21 cm
    ISBN 978-80-242-8694-5
    Esence
      Rychvalský, Luboš, - Autor
     jídla  racionální výživa  léčivé rostliny  fytoterapie  léčivé přípravky  přírodní kosmetické přípravky
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 412.536
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Beze ztrát
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 412.536   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 17.05.2024)C 412.536 a   
    Vltava vypůjčeno (do 27.05.2024)C 412.536 Va   

    Údaje o názvuBeze ztrát : šetrné vaření chutně a zdravě po celý rok / Oldřich Navrátil, Luboš Rychvalský
    Část názvuŠetrné vaření chutně a zdravě po celý rok
    Záhlaví-jméno Navrátil, Oldřich, 1952- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Euromedia Group, 2023
    Fyz.popis111 stran : barevné ilustrace, portréty ; 21 cm
    ISBN978-80-242-8694-5
    Číslo nár. bibl.cnb003472639
    Edice Esence (Euromedia Group)
    Poznámky"Vydala Euromedia Group, a.s. ve spolupráci s FTV Prima spol. s.r.o. a agenturou Solootions "--Tiráž. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Rychvalský, Luboš, 1964- (Autor)
    Předmět.hesla jídla * racionální výživa * léčivé rostliny * fytoterapie * léčivé přípravky * přírodní kosmetické přípravky
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 613.2 , 633.88 , 615.89:633.88 , 615.45 , 665.5-021.54 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Beze ztrát
    Recepty na pokrmy ze sezónního ovoce a zeleniny tak, aby vše bylo zpracované „od natě po kořínek“. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.