Počet záznamů: 1  

Čas karmínu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Zhao, Amélie Wen - Autor
    1. vydání - 431 stran : 1 ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7661-665-3
      Kalinová, Alžběta - Překladatel
     anglicky psané romány  fantasy romány  publikace pro mládež
    SignaturaC 412.474 Starší školní věk
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dětské vypůjčeno (do 22.05.2024)C 412.474 b   

    Unifikovaný název Crimson reign. Česky
    Údaje o názvuČas karmínu / Amélie Wen Zhao ; přeložila Alžběta Kalinová
    Záhlaví-jméno Zhao, Amélie Wen (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelV Praze : CooBoo, 2023
    Fyz.popis431 stran : 1 ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7661-665-3 Kč 499,00
    Číslo nár. bibl.cnb003503988
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Dal.odpovědnost Kalinová, Alžběta (Překladatel)
    Z cyklu Dědictví krve. 3
    Forma, žánr anglicky psané romány * fantasy romány * publikace pro mládež
    Konspekt821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
    MDT 821.111-31 , 821-93 , (0:82-312.9)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběruStarší školní věk
    Druh dok.KNIHY
    Z cyklu Dědictví krve. 3
    Pokračování epické fantasy série pro dívky o princezně Aně, která má dar ovládat krev. Nyní nastal čas postavit se císařovně Morganyi tváří v tvář v nevyhnutelném konečném souboji.Rudá Tygřice Ana se vrátila do Cyrilie. V zemi, jež bývala jejím domovem, však vládne temnota. Císařovna Morganya drtí Spřízněnce i obyčejné lidi železnou pěstí. Anini spojenci byli rozprášeni a pomoc od povstalecké skupiny Rudých plášťů je v nedohlednu. A nejhorší ze všeho je, že Ana ztratila svou schopnost ovládat krev. Bez ní netuší, kým vlastně je a zda dokáže Morganyu porazit. Konečný souboj je však nevyhnutelný – a v sázce je osud celého císařství. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.