Počet záznamů: 1  

České a moravské acháty a jiné křemité hmoty

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mlčoch, Lubomír - Autor - Fotograf
    Vydání druhé - 191 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-242-8594-8, ISBN 978-80-7296-136-8
      Cílek, Václav, - Autor
     polodrahokamy  achát  křemen  minerální ložiska
     přehledy
    SignaturaC 412.795
    Umístění 548/549 - Krystalografie. Mineralogie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 412.795   

    Údaje o názvuČeské a moravské acháty a jiné křemité hmoty / Lubomír Mlčoch, Václav Cílek
    Část názvuAcháty
    Záhlaví-jméno Mlčoch, Lubomír (Autor) (Fotograf)
    Údaje o vydáníVydání druhé
    NakladatelPraha : Euromedia Group, 2023
    Fyz.popis191 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-242-8594-8
    978-80-7296-136-8
    Číslo nár. bibl.cnb003464512
    PoznámkyNa obálce uvedeno nakladatelství: Granit
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Cílek, Václav, 1955- (Autor)
    Předmět.hesla polodrahokamy - Česko * achát - Česko * křemen - Česko * minerální ložiska - Česko
    Forma, žánr přehledy
    Konspekt549 - Mineralogie
    MDT 549.091 , 549.514.52 , 549.514.51 , 553 , (437.3) , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru548/549 - Krystalografie. Mineralogie
    Druh dok.KNIHY
    České a moravské acháty a jiné křemité hmoty
    České a moravské acháty a jiné křemité hmoty
    Publikace mapuje achátové bohatství českých zemí.Vedle achátu předvádí pestrost celé skupiny ostatních křemitých hmot - jaspisu, chalcedonu, karneolu, fosilizovaných dřev, křemenných žil i dalších méně známých, přesto však velmi estetických odrůd. Hlavní část knihy zobrazuje na 172 tabulích více než 950 kamenů z 56 nejdůležitějších nalezišť Čech a Moravy. Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.