Počet záznamů: 1  

Restart jídelníček

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ostratická, Kristýna - Autor
    211 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-907898-0-7
      Divišová, Monika, - Autor   Střelečková, Hanka, - Autor   Weef, - Fotograf
     dietní jídla  racionální výživa  redukce tělesné hmotnosti  zdravý životní styl
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 412.156
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Restart jídelníček
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 28.06.2024)C 412.156   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 26.06.2024)C 412.156 a   

    Údaje o názvuRestart jídelníček : kuchařka, která nastartuje vaše hubnutí : jak začít jíst zdravě a bez trápení pálit tuky / Kristýna Ostratická, Monika Divišová a Hanka Střelečková ; fotografie: Weef
    Část názvuKuchařka, která nastartuje vaše hubnutí
    Záhlaví-jméno Ostratická, Kristýna (Autor)
    NakladatelV Praze : Restartujem, s.r.o., [2021]
    Copyright©2021
    Fyz.popis211 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-907898-0-7
    Číslo nár. bibl.cnb003361959
    Dal.odpovědnost Divišová, Monika, 1977- (Autor)
    Střelečková, Hanka, 1978- (Autor)
    Weef, 1991- (Fotograf)
    Předmět.hesla dietní jídla * racionální výživa * redukce tělesné hmotnosti * zdravý životní styl
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56-056.22 , 613.2 , 615.874.24 , 613 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    PobočkaRezervace
    Lidická volný výběr3
    Na Sadech dospělé1
    Neupřesněna1
    Celkem5
    Restart jídelníček
    Vyvážené a výživné jídlo jako nezbytný základ při zdravém hubnutí: 83 receptů, nákupní seznamy a šablona k sestavení vlastního jídelníčku. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.