Počet záznamů: 1  

Nápady pro život a byznys

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Červený, Karel, 1957- - Autor
    První vydání - 320 stran : ilustrace, portréty ; 25 cm
    ISBN 978-80-271-3697-1
     úspěch  sebeřízení  úspěch v podnikání  manažerské dovednosti  globální problémy  myšlení  analýza dat
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 411.927
    Umístění 005.1/.4 - Teorie řízení, management
    Nápady pro život a byznys
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 411.927   

    Údaje o názvuNápady pro život a byznys : Paretovo pravidlo 80/20 v praxi : "malé příčiny, velké následky" / Karel Červený
    Část názvuParetovo pravidlo 80/20 v praxi
    Záhlaví-jméno Červený, Karel, 1957- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada, 2022
    Fyz.popis320 stran : ilustrace, portréty ; 25 cm
    ISBN978-80-271-3697-1
    Číslo nár. bibl.cnb003475821
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
    Předmět.hesla úspěch * sebeřízení * úspěch v podnikání * manažerské dovednosti * globální problémy * myšlení * analýza dat
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt005 - Management. Řízení
    MDT 17.024.4 , 159.923.5 , 658:17.024.4 , 005.336.5 , 316.423 , 159.955 , 303.7 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru005.1/.4 - Teorie řízení, management
    Druh dok.KNIHY
    Nápady pro život a byznys
    Proč vítěz bere vše? Proč mají někteří lidé tolik bohatství, slávy a vlivu? Jak mohu já vést plnohodnotný a šťastný život? Odpověď je jednoduchá: Uplatňovat důsledně Paretovo pravidlo a využívat synergie. Všude okolo nás jsou malé příčiny s velkými následky. Naučte se je vidět a uplatňovat je. Získáte zdraví, oblibu, úspěch, pocit naplnění. Zdroj anotace: Národní knihovna České Republiky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.