Počet záznamů: 1  

Co se tenkrát nemohlo napsat

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Haleš, Jiří, 1936- - Autor
    1. vydání - 167 stran : ilustrace (některé barevné), 1 mapa, faksimile ; 22 cm
    ISBN 978-80-264-4557-9
     Haleš, Jiří, 1936-
    20.-21. století
     chemici  herpetologové  ochránci přírody  cestovatelé  kultura a společnost
     autobiografie
    SignaturaC 411.580
    Umístění 5 - PŘÍRODNÍ VĚDY
    Co se tenkrát nemohlo napsat
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 411.580   

    Údaje o názvuCo se tenkrát nemohlo napsat / Jiří Haleš
    Záhlaví-jméno Haleš, Jiří, 1936- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelV Brně : CPress, 2023
    Fyz.popis167 stran : ilustrace (některé barevné), 1 mapa, faksimile ; 22 cm
    ISBN978-80-264-4557-9
    Číslo nár. bibl.cnb003492681
    PoznámkyObsahuje QR kódy s odkazy na doprovodná videa a fotografie
    Předmět.hesla Haleš, Jiří, 1936- * 20.-21. století * chemici - Česko - 20.-21. století * herpetologové - Česko - 20.-21. století * ochránci přírody - Česko - 20.-21. století * cestovatelé - Česko - 20.-21. století * kultura a společnost - Česko - 20.-21. století
    Forma, žánr autobiografie
    Konspekt5 - Přírodní vědy. Matematické vědy
    929 - Biografie
    MDT 54-051 , 598.1-051 , 502.17-051 , 910.4-051 , 316.72/.75 , 929 , (437.3) , (092)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru5 - PŘÍRODNÍ VĚDY
    Druh dok.KNIHY
    Co se tenkrát nemohlo napsat
    Jiří Haleš, chemik, herpetolog a ochránce přírody, se ve svých vzpomínkových črtách vrací k událostem druhé poloviny 20. století.Vyšetřovna v Bartolomějské ulici, rok 1968, působení v bývalé Jugoslávii, slovenské jeskyně nebo expedice na Sahaře - místa a události, jichž byl svědkem, vystupují v jeho vzpomínkách v originálních obrazech a s velkou porcí nadsázky. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.