Počet záznamů: 1  

Chemistry and technology of wines and liquors

  1. kniha

    kniha


     Herstein, Karl M., 1896-1961 - Autor
    2. ed. - [New York : s.n.], 1951 - xii, 436 s., 1 tb. příl. : il.
      Jacobs, Morris B. - Autor
     víno  likéry  chemická technologie
     monografie
    SignaturaC 16.788
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 16.788   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuChemistry and technology of wines and liquors / Karl M. Herstein, Morris B. Jacobs
    Záhlaví-jméno Herstein, Karl M., 1896-1961 (Autor)
    Údaje o vydání2. ed.
    Vyd.údaje[New York : s.n.], 1951
    Fyz.popisxii, 436 s., 1 tb. příl. : il.
    Dal.odpovědnost Jacobs, Morris B. 1905-1965 (Morris Boris), (Autor)
    Předmět.hesla víno * likéry * chemická technologie
    Forma, žánr monografie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 641.55:663.83 , 641.55:663.2 , 66 , (048.8) , 663.2 , 663.83 , 663:54
    Země vyd.Spojené státy americké
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.