Počet záznamů: 1  

Chemistry and technology of wines and liquors

  1. kniha

    kniha


     Herstein, Karl M., 1896-1961 - Autor
    2. ed. - [New York : s.n.], 1951 - xii, 436 s., 1 tb. příl. : il.
      Jacobs, Morris B. - Autor
     víno  likéry  chemická technologie
     monografie
    SignaturaC 16.788
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 16.788   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementChemistry and technology of wines and liquors / Karl M. Herstein, Morris B. Jacobs
    Main entry-name Herstein, Karl M., 1896-1961 (Author)
    Edition statement2. ed.
    Issue data[New York : s.n.], 1951
    Phys.des.xii, 436 s., 1 tb. příl. : il.
    Another responsib. Jacobs, Morris B. 1905-1965 (Morris Boris), (Author)
    Subj. Headings víno * likéry * chemická technologie
    Form, Genre monografie
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 641.55:663.83 , 641.55:663.2 , 66 , (048.8) , 663.2 , 663.83 , 663:54
    CountrySpojené státy americké
    Languageangličtina
    Document kindBOOKS
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.