Počet záznamů: 1
Davey, Neil - Author
112 stran ; 16 cm
ISBN 978-80-7390-399-2
Knihy Omega
Šivák, Kamil - Translator
jídlo jídlo gastronomie gastronomie
příručkyCall number C 411.174 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Bluffer's guide to food. Česky Title statement Jak blafovat o jídle / Neil Davey ; z anglického originálu The bluffer's guide to food ... přeložil Kamil Šivák Portion of title O jídle Main entry-name Davey, Neil (Author) Publication Praha : Dobrovský s.r.o., 2017 Phys.des. 112 stran ; 16 cm ISBN 978-80-7390-399-2 National bibl. num. cnb002883492 Edition Knihy Omega (Dobrovský) Note Terminologický slovník Another responsib. Šivák, Kamil (Translator)
Subj. Headings jídlo * jídlo - humor * gastronomie * gastronomie - humor Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 82-7 , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Soubor nejdůležitějších znalostí a informací, které je třeba znát, aby se z nás stal expert na gastronomii. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1