Počet záznamů: 1  

Irská kuchyně


  1. 1. české vydání - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 80-7209-175-1
      Bouzková, Šimona - Překladatel
     irská jídla
     kuchařské recepty
    Záhlaví-název Step by step Irish cooking. Česky
    Údaje o názvuIrská kuchyně
    Údaje o vydání1. české vydání
    Nakladatel[Praha] : Slovart, [1999]
    Copyright©1999
    Fyz.popis64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN80-7209-175-1
    Číslo nár. bibl.cnb000966363
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Překlad Šimona Bouzková. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Bouzková, Šimona (Překladatel)
    Předmět.hesla irská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(417) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Irská kuchyně je poměrně prostá, nepoužívá exotické suroviny, vaří se z toho, co zem dá. Hlavní potravinou jsou brambory a používají se všude, do chleba i koláčů, k snídani i k večeři. Často se také připravuje drůbež, hovězí a především jehněčí maso. Irsko je známé svými dušenými pokrmy, jako je dušené jehněčí nebo hovězí na pivě. V této kuchařce najdete průřez těmi nejlepšími jídly a tradičními pokrmy irského venkova. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.