Počet záznamů: 1
Zdravé snídaně a přesnídávky
kniha
Sedláčková, Hana, 1925-2020 - Autor
2. Vyd. - Praha : Práce, 1965 - 31 s : il.
Knižnice sešity domácího hospodaření ;
svačiny
kuchařské receptyÚdaje o názvu Divadelní avantgarda : kritiky a referáty z let 1926-1941 / A.M. Píša ; [uspoř., ediční pozn., jmenný rejstřík a rejstřík her sest. Marie Píšová] Záhlaví-jméno Píša, Antonín Matěj, 1902-1966 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Divadelní ústav, 1978 (SČT 13) Fyz.popis 180 s. ; 21 cm Číslo nár. bibl. cnb000416597 Poznámky Obsahuje rejstříky. Obálka Libor Fára. 1000 výt.. Frontispis Dal.odpovědnost Píšová, Marie, 1904-1983 (Sestavovatel, kompilátor) (Autor komentáře)
Údaje o názvu Divadelní avantgarda : kritiky a referáty z let 1926-1941 / A.M. Píša ; [uspoř., ediční pozn., jmenný rejstřík a rejstřík her sest. Marie Píšová] Záhlaví-jméno Píša, Antonín Matěj, 1902-1966 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Divadelní ústav, 1978 (SČT 13) Fyz.popis 180 s. ; 21 cm Číslo nár. bibl. cnb000416597 Poznámky Obsahuje rejstříky. Obálka Libor Fára. 1000 výt.. Frontispis Dal.odpovědnost Píšová, Marie, 1904-1983 (Sestavovatel, kompilátor) (Autor komentáře)
Předmět.hesla 1926-1941 * divadlo - Česko * divadelní avantgarda - Česko * divadelní kritika - Česko Forma, žánr kritiky * stati Konspekt 792 - Divadlo. Divadelní představení MDT 792 , 792.036/.038 , 792.072.3 , (049.2) , (049) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Údaje o názvu Zdravé snídaně a přesnídávky / Hana Sedláčková Záhlaví-jméno Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor) Údaje o vydání 2. Vyd. Vyd.údaje Praha : Práce, 1965 Fyz.popis 31 s : il. Číslo nár. bibl. cnb000442607 Edice Knižnice sešity domácího hospodaření Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla svačiny Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Rozmanité sestavy kaloricky hodnotných snídaní a přesnídávek pro děti i dospělé a k nejrůznějším příležitostem s pokyny k úpravě vhodných nápojů a pokrmů, pomazánek, salátů atd. Zdroj anotace: NK ČRNačítání…
Počet záznamů: 1