Počet záznamů: 1
Klobásy a paštiky
Scholl, Harald - Autor
České vydání první - 126 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-7541-321-5
Kavinová, Alice - Překladatel Schmid, Ulrike, - Fotograf Mader, Sabine - Fotograf
klobásy paštiky domácí výroba příprava jídel
kuchařské recepty příručkySignatura C 410.768 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Wurst & Terrinen selbst gemacht. Česky Údaje o názvu Klobásy a paštiky : snadné recepty pro domácí kuchyni / autor Harald Scholl ; fotografie ateliér Fotos mit Geschmack - Sabine Mader a Ulrike Schmid Záhlaví-jméno Scholl, Harald (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2022 Fyz.popis 126 stran : barevné ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-7541-321-5 Číslo nár. bibl. cnb003474871 Poznámky Překlad Alice Kavinová. Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Kavinová, Alice (Překladatel)
Schmid, Ulrike, 1964- (Fotograf)
Mader, Sabine (Fotograf)
Dal.odpovědnost Fotos mit Geschmack (studio)
Předmět.hesla klobásy * paštiky * domácí výroba * příprava jídel Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.521.47 , 641.55:637.5 , 334.714 , 641.55 , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas vyzkoušet si jejich domácí výrobu. Není to nic těžkého a s trochou cviku si postup rychle osvojíte. Není nad vlastnoručně připravované a kořeněné uzenky, klobásky, párečky – u těch vždycky víte, co skrývají uvnitř. V této kuchařce najdete recepty na výrobu mezinárodních klasik od norimberských či debrecínských klobás přes chorizo a merquez až po domácí paštičky a teriny. Kromě receptů nechybějí základní informace o potřebném vybavení a popisy pracovních postupů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1